Intro GC
Activiteiten | Voorpagina

Introductiedag Geweldloze ofwel Verbindende Communicatie uitgesteld naar later in 2021

Deze training wordt als gevolg van maatregelen rondom Corona verplaatst naar latere datum dit jaar.

Tijdens de introductiedag zullen we met inspirerende en verrassende oefeningen steeds weer vanuit andere invalshoeken met GC werken.

We werken met de taal van GC. Om te beginnen formuleer je een Waarneming van een situatie. Dan komen Gevoelens aan bod: die herkennen, uiten en vervolgens vertalen naar Behoeften. En misschien heb je daarna nog een Verzoek. Deze dag vormt een goede opzet naar andere trainingen GC of Verbindende Communicatie waarbij voorkennis van GC wordt gevraagd

De trainer

Leon van Mook is in 2017 geïnspireerd geraakt door het gedachtegoed van GC of Verbindende Communicatie. Na trainingen bij Ruud Baanders, heeft hij in 2019 de jaarcursus GC gevolgd bij Jan Carel van Dorp en Susana Rusch in Bilthoven en vanaf januari 2020 de opleiding tot (kandidaat)trainer GC bij Thera Balvers in Dordrecht. Najaar 2020 een weekendstage bij Hester Macrander. Leon begeleidt in Nijmegen twee oefengroepen GC.
Dit doet hij naast zijn werk als muziekleraar waarin hij basisscholen ondersteunt in het implementeren van muziekonderwijs in groep 1 t/m 8.
Leon is ook eigenaar van muziekschool Muziekopmaat in Nijmegen. Als muziekleraar herkent Leon in muziek ook een vorm van GC. Zie website www.muziek-op-maat.nl

Praktische informatie


Voor wie: Interesse in Verbindende Communicatie )*
Wanneer: zaterdag 6 maart 2021, uitgesteld naar later in 2021
Tijd: 10.00-12.00/13.00-17.00 uur
Waar: Montessori kindcentrum “Montijn” Koningstraat 5-k 6641 KS Beuningen
Bijdrage: 80-100 euro (inclusief koffie/thee/lunch) )*
Aanmelden: verbinden@communicerenopmaat.nl of contactformulier
Maximum aantal deelnemers: 20 personen )*

)* zie: aanvullende informatie trainingen

Similar Posts